Variante de meniu
Programul alimentar al gradinitei contine 4 mese /zi (mic dejun,gustare de fructe, pranz, gustare).
Meniul cuprinde alimente din toate grupele (carne, lactate, legume, fainoase) si este pregatit zilnic in bucataria proprie.
Varianta 1
Luni
Mic dejun: Lapte cu cereale
Gustare: Mere
Pranz : Supa cu galuste
Pulpa de pui cu sote de legume la cuptor
Gustare: Gogosi
Marti
Mic dejun: Tartine cu unt si cascaval, ceai
Gustare: Mar copt cu biscuiti
Pranz : Supa-crema de legume cu crutoane
Pulpă de pui cu spanac si orez
Gustare: Iaurt
Miercuri
Mic dejun: Tartine cu pateu, lapte
Gustare: Portocale
Pranz : Ciorba de fasole pastai
Mancare de mazare cu pui
Gustare: Placinta cu mere
Joi
Mic dejun: Tartina cu unt si branzica de casa, ceai
Gustare: Banane
Pranz: Ciorba de vacuta
Chiftelute marinate cu piure de cartofi
Gustare: Cornulete cu rahat
Vineri
Mic dejun: Tartine cu unt si gem, lapte
Gustare: Pere
Pranz: Ciorba de pui
Ficatei de pui cu pilaf sarbesc
Gustare: Clatite cu dulceata
Varianta 2
Luni
Mic dejun: Tartine cu unt si cascaval, ceai
Gustare: Salata de fructe
Pranz: Supa crema de legume cu crutoane
Ficatei de pui cu piure de cartofi
Gustare: Iaurt
Marti
Mic dejun: Lapte cu cereale
Gustare: Mar copt cu biscuiti
Pranz: Ciorba de vacuta
Pulpa de pui cu mix de legume la cuptor
Gustare: Chec
Miercuri
Mic dejun: Tartine cu unt si gem, lapte
Gustare: Portocala
Pranz: Cioba de vitel
Musaca de cartofi cu pui
Gustare: Cozonac de casa
Joi
Mic dejun: Paine cu unt si cu miere, ceai
Gustare: Banana
Pranz: Supa de pui cu taitei de casa
Spaghete milaneze cu pui
Gustare: Orez cu lapte
Vineri
Mic dejun: Tartine cu crema de branza, ceai
Gustare: Para
Pranz: Supa cu galuste
File de peste cu cartofi nature
Gustare: Saratele
Varianta 3
Luni
Mic dejun: Tartina cu unt si cascaval, lapte
Gustare: Compot de piersici
Pranz: Supa-crema de legume cu crutoane
Mancare de fasole verde cu pui
Gustare: Pandispan de casa
Marti
Mic dejun: Lapte cu cereale
Gustare: Portocala
Pranz: Ciorba de vitel
Pulpa de pui cu pilaf sarbesc
Gustare: Budinca de gris cu stafide
Miercuri
Mic dejun: Tartine cu unt si gem, ceai
Gustare: Mar
Pranz: Supa de rosii cu orez
Ficatei de pui cu piure de cartofi
Gustare: Cornulete cu rahat
Joi
Mic dejun: Fidea cu lapte
Gustare: Compot de cirese
Pranz: Supa de pui cu taitei de casa
Ciulama de pui
Gustare: Iaurt
Vineri
Mic dejun: Tartine cu unt si cascaval, ceai
Gustare: Mar copt cu biscuiti
Pranz: Ciorba de loboda
Spaghete milaneze cu pui
Gustare: Compot de fructe exotice